Säkra förråd i Gävle till bra pris

Har du mycket prylar på för litet utrymme? Hyr ett förråd av Tysks i Gävle. Då har du fortfarande tillgång till dina ägodelar, samtidigt som du får det luftigare hemma. Vi erbjuder förråd i olika storlekar, med god säkerhet och möjlighet för dig att komma åt dina ägodelar varje dag, året runt.

Det kan finnas många anledningar till att du behöver hyra ett förråd. Möjliga orsaker kan vara en flytt, ett arv eller tillökning i familjen som har gjort att det blivit mer trångbott därhemma. Vare sig ditt behov av extra förrådsyta är tillfälligt eller långvarigt kan du hyra ett förråd av oss på Tysks.

Våra förråd i Gävle är uppvärmda och säkra. De är tillgängliga varje dag, året runt, mellan kl 06.00 och 22.00. Vi erbjuder flexibla hyresavtal och förmånliga priser.

Ett litet förråd kan rymma mycket

Hur mycket ryms i våra förråd? Mer än man kan tro, eftersom det går att utnyttja höjden i förrådsutrymmet. En tumregel är att på en kvadratmeter förrådsyta får du in lika många ägodelar som ryms på åtta kvadratmeter i ett hem. Det innebär att det räcker med två kvadratmeter förråd för att magasinera ett normalt rum om 16 kvadratmeter. Det är dock inte alltid som du behöver magasinera så mycket, och vi har därför förråd att hyra ut från en kvadratmeter och uppåt. Om du ska magasinera ett stort antal lådor, eller helt enkelt har ont om tid, kan vi också hjälpa till med planering, packning och med att fylla förrådet.

Säkra förråd i Gävle

Om du väljer att hyra ett förråd av oss kan du vara säker på att dina ägodelar är i säkra händer. Vår förrådsbyggnad och våra förråd är väl säkerhetsanpassade.

  • Vårt förrådshotell har inbrotts- och brandlarm, och övervakas med trygghetskameror.
  • Varje förrådsutrymme har insynsskydd i plåt.
  • Vårt förrådshotell omgärdas av ett skalskydd med elektroniskt lås. Varje kund har en personlig nyckeltag som används för inpassering. Till ditt eget förrådsutrymme har du också ett personligt hänglås.

Är du i behov av att hyra förråd, eller har frågor om vårt erbjudande eller vår verksamhet? Tveka inte att höra av dig!


Bli kontaktad

Ditt Namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)