Hyr ett förråd i Borlänge

Det är enkelt att hyra ett förråd för magasinering i Borlänge. Du förvarar det som inte får plats hemma hos dig i ett säkert förråd som du hyr av oss på Tysks. Vi har lång erfarenhet av branschen och erbjuder dig som kund prisvärda avtal för både långa och korta magasineringsperioder.

Det kan finnas flera olika orsaker till att du behöver ett förråd att förvara dina saker i. Kanske har bostaden inte plats för ditt samlarintresse eller så ska du flytta och behöver förvara saker på annan plats. Det kan även vara så att du har fått ärva möbler som det inte finns rum för därhemma. Låt oss på Tysks förvara dina saker i ett tryggt förråd i Borlänge som du hyr under en kortare eller längre tid.

Trygga förråd med inbrottslarm

Det finns många fördelar med att magasinera sina möbler och saker. Det första är att du vet att de förvaras på en trygg plats. Förråden har både inbrottslarm och brandlarm samt kameraövervakning för största säkerhet. Varje förråd har dessutom insynsskyddande plåt och personligt hänglås. Byggnaden som helhet styrs av ett elektriskt lås du har en personlig nyckel till. Inga obehöriga kommer in och du vet att dina ägodelar är i säkert förvar.

Fri tillgång alla dagar om året

Som kund hos oss har du tillgång till ditt förråd 365 dagar om året mellan klockan 6 på morgonen fram till klockan 22. Du har med andra ord full kontroll på dina prylar och kan hämta och lämna saker som du vill. En kvadratmeter förrådsyta räcker till att förvara hela åtta kvadratmeter boyta, det gör att ett vanligt rum i en bostad kan förvaras på cirka två kvadratmeter. Alla våra förråd är modernt byggda och är uppvärmda året runt för att du ska kunna förvara möbler och prylar utan problem och skador.

Korta och långa hyresavtal på förråd hos Tysks

Med flexibla hyresavtal och möjlighet att hyra förråd från 1 kvadratmeter och uppåt är det helt upp till dig hur du vill magasinera hos oss. För att få veta mer är du mer än välkommen att kontakta oss, vi hjälper gärna till att både planera magasineringen och utföra hela arbetet.

Söker du förråd i Borlänge? Förvara dina ägodelar i säkra förråd som du hyr av oss på Tysks. Välkommen att kontakta oss redan idag!